Ilmoittautuminen kevätlukukauden 2018 tanssitunneille

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua Telluksen ryhmiin.

Voit myös valita useampia ryhmiä lomakkeesta. Jäsenmaksu on pakollinen ja se maksetaan kalenterivuosittain. Kilpatanssiryhmissä on omat ilmoittautumiskäytäntönsä. Ota yhteyttä sähköpostitse tai lomakkeella jos olet kiinnostunut kilpatanssista.

Muutoksia ohjelmaan saattaa tulla. Tiedotamme niistä omissa tiedotuskanavissamme mahdollisimman kattavasti.
Ryhmien tiedotus (esim opettajien sairastumiset ym) tapahtuu Facebook-sivuillamme (linkki sinne on näiden sivujen etusivulla) ja whatsapp -ryhmien kautta puhelinnumeroon, jonka annatte ilmoittautumisen yhteydessä. Sähköpostiosoitettanne käytetään seuran yleiseen tiedotukseen (tapahtumat, talkoot, ym)
Maksutiedot tulevat automaattisesti sähköpostiinne. Tarkistakaa että osoite on varmasti oikein.
Ilmoittautuminen on sitova, mutta raukeaa 2 vkon päästä, jos sitä ei ole maksettu. Ilmoittautuminen siis vahvistetaan maksusuorituksella! Maksettu ilmoittautuminen on mahdollista perua tapauskohtaisesti, esim lääkärintodistusta vastaan. Maksu yhdessä erässä. Tiedustele muista maksujärjestelyistä info(at)tellus.fi.
Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, kuitenkin niin että ylläolevat ehdot täyttyvät. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 15.1.2018 tai aiemmin jos ryhmä on täynnä.
Jos ryhmä on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Pyrimme järjestämään kaikille paikan.
Ilmoittautumalla annat julkaisuluvan kuville, joita otetaan seuran tapahtumissa ja harjoituksissa ja käytetään seuran omaan tiedotukseen ja mainontaan.
Seura voi perua tunnit tai siirtää alkamisajankohtaa jos minimiosallistujamäärä ei toteudu. Tällöin paikkansa vahvistaneille (ks. yllä) ilmoittautuneille tiedotetaan maksujen palauttamisohjeista sähköpostitse.

ILMOITTAUTUMINEN LASTEN RYHMIIN>>