Jäsenkirje Maalis 2017

JÄSENKIRJE MAALISKUU 2017

Hyvä Telluksen jäsen

tässä muutama tieto vielä loppukeväälle kaikille tanssijoillemme sekä pikkutanssijoiden vanhemmille. Hyvää kevättä ja nähdään toivottavasti moni teistä 28.4.
Tellus ry hallitus / tiedottaja Hilu Kangas-Ranta

 

JÄSENKIRJE MAALISKUU 2017
Kevätjuhlat 28.4. klo 18 Strömborgska skolan, Lundinkatu 1

Kevätkokous 28.4. noin klo 19 Strömborgska skolan, Lundinkatu 1

Syksyn 2017 tunnit suunnitteilla

Zentran lasten ryhmien vanhemmille tiedote

Whatsapp ryhmät

Karkki- ja keksilaatikoita myyntiin

Verkkatakki- ja jumppapussitilaus

 

Kevätjuhlat 28.4. klo 18 Strömborgska skolan, Lundinkatu 1
Telluksen kaikki pikkutanssijat ja toivottavasti myös kilpatanssijamme (huom. kilpatanssijat olkaa Juha Lehtoon yhteydessä tästä) esiintyvät teille kevätjuhlissamme 28.4. klo 18 Strömborgska skolanin (Ströhö) jumppasalissa, Lundinkatu 1, sisäpiha, portaat ylös. Tervetuloa kaikille! Juhlaan on vapaa pääsy.

Tänä vuonna meillä on ennätysmäärä lapsia ryhmissä, joten toivomme että vanhemmat voivat tuoda esiintyjät ennen juhlan alkua jotta voimme vielä viime hetken harjoitella (ryhmien ohjaajat kertovat tarkemmat ajat teille). Pyydämme että vanhemmat ja muut katsojat tulevat saliin vasta klo 18 kun olemme saaneet esiintyjät omille paikoilleen odottamaan vuoroaan. Kysykää omilta ohjaajiltanne lastenne harjoitus- ja saapumisaika. Esiintymisasuista ja mahdollisista muista asioista vastaavat myös ohjaajamme mielellään.

Kevätjuhlissa on myös buffetti, joka toimii käteisellä, joten kannattaa varautua kahvihampaan äkilliseen kolotukseen.

Juhlissa myydään myös osana Telluksen varainkeruuta Karkki- ja keksilaatikoita 7 euron hintaan.

TERVETULOA juhliin!

Kevätkokous 28.4. noin klo 19 Strömborgska skolan, Lundinkatu 1

Kevätjuhlien jälkeen pidämme sääntömääräisen kevätkokouksen samassa paikassa Ströhön jumppasalissa. Kokouksessa käydään läpi edellisvuoden toimintakertomus ja toiminnantarkastuskertomus. Jäsenkokoukseen saavat jäsenet tehdä myös ehdotuksia, sähköpostilla osoitteeseen info (ät) tellus.fi viimeistään 8.4.2017. Varsinaisen kokouskutsun nostamme nettisivuillemme liitteineen viimeistään 14.4.2017

Syksyn 2017 tunnit suunnitteilla

Suunnittelemme parhaillaan ensi syksyn 2017 ohjelmaa ja otamme nyt mielellämme vastaan palautetta tunneistamme. Ohjelman pitäisi olla valmis kevätjuhliin mennessä, jolloin tiedotetaan myös ilmoittautumiskäytännöistä.

Zentran lasten ryhmien vanhemmille tiedote

Olemme saaneet ohjeistuksen Porvoon kaupungin nuorisotoimelta, että Zentran peilisalin yhteydessä olevaa nuorisotilaa ei ole soveliasta käyttää odotustilaksi, joten kunnioitamme vuokranantajamme toivetta ja pidämme tilan puhtaana ja vapaana muille mahdollisille vuokralaisille. Pyydän ystävällisesti vanhempia huomioimaan tämän lasta odotellessa.

Whatsapp ryhmät

Välittömään tiedotukseen Telluksella on nykyään käytössä whatsapp-ryhmät, joten jos ette ole saanut kutsua oman tanssiryhmänne whatsapp-ryhmään, ottakaa yhteys omaan ohjaajaanne, jotta puhelinnumeronne voidaan liittää ryhmään. Käytämme niitä numeroita, jotka olemme saaneet ilmoittautumisenne yhteydessä. Opettajan sairastuessa tai muiden äkillisten muutosten yhteydessä saamme näin nopeiten tiedon teille.

Karkki- ja keksilaatikoita myyntiin

Osana seuran varainkeruuta myymme karkki- ja keksilaatikoita 7 euron hintaan. Ilmoittakaa, montako haluatte myydä, niin toimitamme laatikot teille. Kaikki varainkeruu on suoraan pois harrastamisen hinnasta. Yhteyshenkilö näissä Hilu Kangas-Ranta, puh 0500519061

Verkkatakki- ja jumppapussitilaus

Seuramme logolla on mahdollista tilata verkkatakki (lapsilla huppari) tai jumppapussi.

LAPSILLE vetoketjullinen huppari, hinta 35€,

AIKUISILLE ohuehko pystykauluksellinen verkkatakki puuvillaa, hinta 51€,

Jumppapussi/ kenkäpussi musta tai valkoinen, kultainen logo, hinta 10€.

Tilaukset sähköpostitse

Hinnat ja tiedot löytyvät myös nettisivuiltamme linkin alta: http://tellus.fi/uutiset/verkkaritakit-tilaukseen/