Tuntikuvaukset

Taaperotanssi 3-4v

Opettaja: Juha Pykäläinen

Tässä tanssiryhmässä opetellaan ryhmässä toimimista ilman vanhempia sekä perusliikuntataitoja ja tilassa liikkumista. Tuttujen laululeikkien ja mielikuvaharjoitusten avulla kehitetään lapsen motoriikkaa sekä rytmin ja musiikin kuuntelua. Tunnille harjoitellaan myös pieniä tanssikoreografioita. Tunti lisää lapset kehontuntemusta ja kasvattaa itseluottamusta.

Show Lapset 5-7v

Opettaja: Juha Pykäläinen

Tällä tunnille kehitetään edelleen perusliikuntaitoja, kehontuntemusta ja kasvatetaan itseluottamusta. Tanssillisten harjoitteiden, sekä mielikuvaharjoitusten avulla kehitämme motoriikkaa, sekä rytmin ja musiikin kuuntelua. Erilaiset teemat ja tanssilliset koreografiat johdattavat lapsia vauhdikkaaseen showtanssin maailmaan.

Show Kids 8-11v sekä Show Juniorit 12-16v

Opettaja: Juha Pykäläinen

Nämä showtanssitunnit koostuvat erilaisista teknisistä harjoitteista, sekä vaihtuvista tanssillisista koreografioista. Tunneilla opitaan samalla perusmotorisia taitoja, ryhmässä toimimista sekä rytmin ja musiikin kuuntelua. Nuorille suunnatut showtunnit, ovat vauhdikkaita ja monipuolisia tunteja, joilla tanssitaan erilaisiin musiikkeihin tutustuen.

Dance Mix!

Opettaja: Kadi Ruutu-Schroderus

Dance Mix tunnilla kokeillaan erilaisia tanssigenrejä. Alkulämmittelyn jälkeen rakennetaan kaikille sopiva koreografia tunnin teeman mukaisesti.  Tunti sopii myös tanssiharrastusta aloitteleville. Tämän tunnin aikana paranee todistetusti ihmisen koordinaatiokyky, liikeilmaisu ja hyvän olon kokemus.