Jäsenkirje -joulukuu 2016

JÄSENKIRJE JOULUKUU 2016

Tellus Jäsenkirje joulu 2016

Hyvät Telluslaiset

tämä viikko on nyt ihan vihoviimeinen tanssituntiviikko ja ensi viikon maanantaista (19.12.) alkaen saa ilmoittautua jo ensi vuoden tunneille. Ilmoittautumiskäytännöistä ym. viestissä alla. Vapaaharjoitukset järjestetään myös tauon aikana pari- ja kilpatanssijoille, Juha Lehto tiedottaa niistä. Te jotka ette ole vielä listalla, mutta haluatte harjoitella myös joulutauolla, laittakaa viestiä Juhalle (osoite alla ja liitteessä). Kiitämme kaikkia tästä vuodesta ja toivotamme rauhallista joulua!

terveisin: Tanssiurheiluseura Tellus ry

LASTENRYHMIEN JOULUJUHLAT ja VERKKATAKKITILAUKSET 20.12.

Järjestämme kaikille lapsiryhmille yhteisen tapahtuman PALOKUNNAN TALOLLA klo 16 alkaen. Ennen varsinaisia esityksiä ja niiden jälkeen Studio Lindell ottaa ryhmistä ja tanssijoista valokuvat ohjaajien jo toimittaman aikataulun mukaisesti. Pyydämme että saavutte ajoissa paikalle, jotta pysyisimme aikataulussa, sillä osa pikkutanssijoista rientää heti esitysten jälkeen omien koulujensa joulujuhliin. Varsinaiset esitykset alkavat klo 17 ja juhlassa esiintyy neljä lapsiryhmää eli 3-14 vuotiaat tanssijamme.

Juhliin on vapaa pääsy kaikille, mutta jos haluatte tukea toimintaamme, ottakaa pientä käteistä rahaa buffettia varten. Tilaisuudessa on myös mahdollisuus ostaa sponsorikeksi- ja karkkipaketteja hintaan 7€ /paketti. (käteismaksu)

Seuran verkkatakkitilaukset (lapset 35€ aikuiset 51€) voi myös kätevästi tehdä juhlissa, sillä tuomme paikalle sovituskappaleita. Seuran logolla varustettu jumppapussi (10€), joka toimii myös kenkäpussina, on ollut lasten suosikki. Nämä voi ostaa suoraan mukaan juhlista (tai jos loppuu kesken, tilataan lisää). (maksu käteinen tai lasku) Verkkatakkeja voi tilata myös suoraan sähköpostitse ainakin 21.12. asti (info ät tellus piste fi)

ILMOITTAUTUMISET KÄYNTIIN

Kevätkauden tunnit alkavat 9.1. ja tunneille ilmoittautuminen lähtee käyntiin maanantaina 19.12. Kausi jatkuu huhtikuun loppuun asti. Kevätjuhlien ajankohta ilmoitetaan tuonnempana. Kaikilla syksyn ryhmäläisillä on etuoikeus osallistua ryhmiin, kun ilmoittautuminen tapahtuu ennen 31.12. Ilmoittautuminen vahvistetaan aina maksutapahtumalla, ja raukeaa 2 viikon päästä ilmoittautumisesta, mikäli ei maksua ole suoritettu. Lisää ohjeita nettisivuilla ilmoittautumisen yhteydessä. Jos haluatte sopia eri maksuaikataulusta, ottakaa yhteyttä, niin sovitaan. Kevään tunnit ja lukukausimaksut pysyvät toistaiseksi ihan samoina, sillä poikkeuksella, että aikuisten salsatunnille vaihtuu opettajaksi äitiyslomilta palaileva Malin Kajander.

Lasten ryhmissä uusille on tilaa ihan muutama paikka, joten muistakaa ilmoittautua, koska loput paikat menevät jakoon jonotuslistalaisille.

Kaikissa aikusten ryhmissä on tilaa muutamalle uudellekin harrastajalle. Ohjelmassammehan on pilates, Dance! aikuiset (vaihtuvat lajit), Feel free (tanssillinen helppo jumppa) sekä yksinsalsa alkeet ja yksinsalsa jatko. Tulkaa rohkeasti kokeilemaan.

Tammikuun toinen toimintaviikkomme, eli viikko nro 3 (16.-22.1.) on kaveriviikko, jolloin kaikille tunneille saa tuoda kaverin kokeilemaan ilmaiseksi.

KILPATANSSIIN UUSIA PAREJA

Toivotamme lämpimästi uudet kilpailijamme ja paluumuuttajat mukaan joukkoomme. Kevään aikana pyrimme järjestämään taas valmennusta sekä vakio- että latinalaistansseissa. Vapaaharjoitukset jatkuvat myös joulun yli, niistä tiedottaa kilpatanssiryhmän vastaava Juha Lehto, häneen voi olla yhteydessä myös suoraan sähköpostitse ( juha piste äl hoo tee ät gmail piste com )

VUODEN 2017 HALLITUS JA YHTEYSTIEDOT

Hallituksen sähköpostiosoite on info at tellus piste fi johon pyydämme kaikki yhteydenotot, kiireelliset asiat voidaan hoitaa myös puhelimitse. Ryhmiä koskevat yhteydenotot koordinaattoreiden kautta (ks. alla).

Vuoden 2017 hallitus järjestäytyi 12.12.16 ja jakoi tehtävät seuraavasti:

Saku Väätänen, puheenjohtaja, puh. 040 565 7454

Hilu Kangas-Ranta, varapuheenjohtaja, tiedotus ja markkinointi, puh. 0500519061

Jaana Venäläinen, sihteeri

Marjo Meriläinen, taloudenhoitaja

Kadi Ruutu-Schroderus, ryhmäkoordinaattori, opettajien yhteyshenkilö, lasten ryhmien koordinaattori

Pirjo Heikkinen, aikuisten ryhmien koordinaattori (ei kilparyhmä)

Juha Lehto, kilparyhmän koordinaattori ( juha piste äl hoo tee ät gmail piste com )

Ryhmäkoordinaattorit kokoavat omien vastuuryhmiensä whatsapp-ryhmät, joissa ryhmien tiedotus tapahtuu. Ryhmien asiat tiedotetaan muuten pääosin Facebook-sivuillamme https://www.facebook.com/tanssiseuratellus/?fref=ts johon löytyy linkki myös nettisivuiltamme  jonne tulee viimeisin facebook-postaus automaattisesti. Yleiset seuratiedotteet lähetetään jäsenkirjeenä sähköpostiin, jonka olette ilmoittaneet ilmoittautumisen yhteydessä, Facebook-sivuille ja nettisivuillemme.