Jäsenkirje – Marraskuu 2016

Hei
Tanssiurheiluseura Telluksen puolesta muutama tärkeä asia. Iloisen lumista viikkoa kaikille!
Yst. Hilu Kangas-Ranta,
Tanssiurheiluseura Telluksen puheenjohtaja

TANSSIKILPAILUT 6.11. MENIVÄT UPEASTI: KIITOS!!!!
Telluksella oli viime sunnuntaina 6.11. tanssikilpailut. Saimme taas paljon kiitosta järjestelyistä ja kiitos kuuluu kaikille teille talkoolaisille. Kilpailuissa oli mahtava tunnelma ja uskon, että se merkitsi tanssijoille hyvin paljon. Telluksesta oli yksi pari kilpailemassa, Juha ja Pia Lehto, jotka avasivat kilpailukautensa parin sapattivuoden jälkeen ja tulivat seniori 1 B -luokassa toiseksi. Onnittelemme Juhaa ja Piaa ja kannustamme ensi vuodelle lisää porvoolaisia pareja lattialle. Järjestämme tanssikilpailujen karonkan syyskokouksen 18.11. yhteydessä ja sen jälkeen. Tarjoamme kuplivan kiitoksemme, käymme pikaisesti läpi kisajärjestelyihin liittyvät palautteet jonka jälkeen yhteistä rentoutumista 😀 Paikka Porvoon Paahtimo (ks alla)

SYYSKOKOUS 18.11. klo 18. TERVETULOA KESKUSTELEMAAN!
Telluksen sääntömääräinen syyskokous pidetään perjantaina 18.11. klo 18 Porvoon paahtimon Paahtimon tiloissa, jonka jälkeen siirrymme Paahtimon kahvioon yläkertaan rennommissa merkeissä. Kokous pidetään siis erillisessä kokoustilassa, joka sijaitsee Jokikadun kulmauksessa Mannerheiminkadun sillan alikulkukäytävän kohdalla punaisessa talossa. Kokouksessa hyväksytään ensi vuodelle toimintasuunnitelma ja valitaan seuralle puheenjohtaja sekä hallituksen jäsenet erovuorossa olevien osalta. Kannustan kaikkia mukaan, etenkin jos haluatte vaikuttaa toimintakulttuuriimme ja tulevan kauden ohjelmistoon. On aina rakentavampaa keskustella kasvotusten kuin sähköpostien välityksellä. Nostan illan ohjelman ja toimintasuunnitelman nettisivuillemme tämän viikon aikana.

JOULUJUHLAT 20.12. klo 18
Telluksen tanssiryhmien joulujuhlat pidetään 20.12. klo 18 Palokunnan talolla, Kirkkokatu 1, (pysäköinti Rihkamatorilla esim.) Juhlat järjestetään tänä vuonna lasten ehdoilla, lapsiryhmät esiintyvät ja opettajamme järjestävät myös muuta ohjelmaa. Tämä korvaa myös yhden harjoituskerran. Tapahtuma on avoin lapsille, heidän kavereilleen, vanhemmilleen, isovanhemmilleen ja kaikille muille kiinnostuneille. Tapahtumaan voi mielihyvin osallistua, vaikka lapsi ei vielä uskaltaisikaan esiintyä. Tapahtuman yhteydessä järjestämme myös lapsiryhmien valokuvaukset, joiden aikataulun ilmoitamme vielä lähempänä ajankohtaa. Osallistuminen on ilmaista, kuvat saa halutessaan tilata netin kautta yksilökoodien mukaan.

ZENTRAN RYHMILLE TIEDOTE
Muistutamme kaikkia Zentran ryhmäläisiä siitä, että olemme vuokranneet salin kaupungin nuorisotoimelta, mutta salin viereinen tila, ”nuorisotila”, on vuokrattu toiselle taholle, joten emme valitettavasti voi tarjota odotustiloja Zentrassa tanssiryhmän lapsien vanhemmille ja sisaruksille. Naulakoita voi toki käyttää eikä vanhempien toki tarvitse odotella ulkona lapsia viedessä ja tuodessa, mutta tuntien ajaksi tila tulisi rauhoittaa, sillä se ei ole meidän käytössämme. Jos teitä kiinnostaa tanssitunneille rinnakkainen lapsiparkkitoiminta, olkaa yhteydessä niin voimme lähteä ajamaan asiaa eteenpäin

KAUSIMAKSUJA UUPUU
Muutama kausimaksu on vielä jäänyt maksamatta. Maksutiedot on lähetetty sähköpostiinne heti ilmoittautumisten yhteydessä. Joidenkin sähköpostipalvelujen tarjoajien kanssa on ollut ongelmia siinä, että sähköpostimme menevät suoraan roskapostilaatikkoon, joten tarkistakaa myös roskapostikansio, jos ei ko maksutietoa ole teille tullut. Olkaa yhteydessä jos maksujen kanssa on jotain ongelmia.

tellus-jasenkirje-marraskuu-2016