post

Lukuvuoden 2017-2018 tanssitunnit

Ilmoittautuminen syksyn tanssitunneille on vihdoin alkanut!!!!

Ilmoittautuminen tapahtuu nettilomakkeella ja tehdään kerralla koko lukuvuodeksi 2017-2018. Lue ohjeet huolellisesti ja kysy, jos jotain jäi pohdituttamaan. Huomioithan että tunnit täyttyvät nopeasti. Sen jälkeen ilmoittautuminen sen tunnin osalta suljetaan ja ilmoittautumiset otetaan jonoon.

Tuntikalenterissa on UUTUUKSIA: Lapsille on lisätty tunteja ja ikäryhmiä on jaoteltu niin, että kaikille entisille oppilaille on paikka ja uudetkin mahtuvat. Suosittujen tanssituntien lisäksi syksyllä alkaa liikuntaleikkikoulu yhteistyössä S-ryhmän kanssa.

Aikuisille on mm. Sakun uusi lihaskuntotunti Haikkoossa, uusi Kadin alkeistason tanssitunti dance mix ja suosittu Juhan jatkotason dance! jatkaa. Lisäksi ohjelmassa on 50+  työikäisille suunnattu Kunnossa kaiken ikää -kuntoliikuntatunti, jossa on vaihtuvat ohjaajat ja monipuolinen ohjelma.

Paritanssin jatkotunti on vaihtanut päivää perjantaille.

Hilun tunnit Epoossa eivät ole vielä taulukossa, ajankohdasta sovitaan syksyllä koulujen alettua.

Kilpatanssijoille on oma ilmoittautuminensa harjoituksiin ja ryhmätunneille. Tanssi-intoa kaikille ja

TERVETULOA TUNNEILLE!!!

p.s. Nettisivujen päivitys on vielä kesken, joten hetkellisiä katkoksia voi olla järjestelmässä. Jos tuntikalenterin ja ilmoittautumislomakkeen välillä on epäjohdonmukaisuuksia, ilmoittumislomakkeessa on kuitenkin se oikea tieto. Korjaamme virheet ensi tilassa!  Kiitämme kärsivällisyydestä.